Nova fase dels pressupostos participatius

By | 11 de Gener de 2019

A partir del proper dilluns 14 de gener podreu decidir per internet quines de les 28 propostes vàlides que heu fet als Pressupostos Participatius de Palau-saverdera 2019 passaran a la fase final de votació.

Per internet, i mitjançant un formulari que serà accessible des de la pàgina web dels Pressupostos Participatius, podreu triar 4 de les 10 propostes que arribaran a la fase final de votació.

Les 6 propostes que falten per arribar a les 10 que passaran a la fase final, es decidiran mitjançant un taller, de format similar al que ja es va fer l’any passat, que farem el 31 de gener a les 19.30h a la sala de ball del Centre Cívic.

Durant la primera fase dels Pressupostos Participatius 2019, ens vàreu fer arribar 141 propostes.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament les han analitzat i les han classificat en tres categories:

  • 28 propostes vàlides (podeu consultar-les aquí): a partir de les quals, i mitjançant el procés de priorització que ara comença (online i presencial), en sortiran les 10 que arribaran a la fase final de votació.
  • 61 propostes descartades (podeu consultar-les aquí): les propostes que s’engloben dins d’aquesta categoria no han passat el triatge perquè no s’ajusten a les normes del procés. En cadascuna d’elles s’expliquen els motius.
  • 32 propostes ja previstes (podeu consultar-les aquí): les propostes que s’engloben dins d’aquesta categoria no cal que es votin mitjançant els Pressupostos Participatius perquè ja existeix una previsió de dur-les a terme. És a dir, l’Ajuntament ja les tenia pressupostades, ja hi estava actuant, les està estudiant o hi actuarà perquè ja ho tenia previst.

Recordeu que els Pressupostos Participatius 2019 serviran per decidir el destí de 40.000€ del capítol d’inversions de l’Ajuntament.

Encara que no hàgiu fet cap proposta, és important la vostra implicació a partir d’ara per tal de decidir entre tots, com volem que s’inverteixin aquests diners.

Gràcies a un procediment similar que es va fer l’any passat es va decidir posar una font a la pista poliesportiva (ja està instal·lada), enderrocar l’antiga estació transformadora de can Lluent (ja s’ha executat), habilitar un itinerari saludable a la part planera del terme i repavimentar la plaça Catalunya.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.