Palau-saverdera, amb els refugiats sirians

By | 20 d'Abril de 2017

L’Ajuntament de Palau-saverdera i l’ONG ‘Amb les teves mans’ us conviden a la festa solidària amb les refugiats de la guerra de Siria que es farà a Palau-saverdera el proper dissabte 29 d’abril.

A les 17h hi haurà activitats infantils a l’entorn de l’aparcament de la Font Mallola. A les 17.30h, hi haurà una xerrada dels membres de la ONG a la sala de conferències del Centre Cívic. A les 19h hi haurà exhibició de ball amb els Amics del Ball de Riumors i a les 20h hi haurà batucada a càrrec d’Ociart.

A les 21h, al Centre Cívic, es farà un sopar popular (botifarra amb pa amb tomata). Per participar-hi, cal que us apunteu prèviament a l’Ajuntament de Palau-saverdera (972 55 23 37) i fer un donatiu de 6€ els adults i de 3€ els nens majors de 6 anys.

També s’ha posat en marxa una recollida de material pels refugiats. L’ONG demana: material higiènic (paper de vàter, bolquers, compreses, xampú, gel de bany) i aliments (sucre, farina, llet, cereals, llegums crus sense envàs de vidre). Podeu fer les vostres donacions a Can Rafalet, al supermercat Spar de Palau, a l’Ajuntament, a l’escola Martí Inglés… i el mateix dia de la festa solidària.

A part de l’Ajuntament de Palau-saverdera i de l’ONG ‘Amb les teves mans’ també col·laboren amb aquesta campanya: ARC El Fitó, Associació de Veïns de Palau-saverdera, Associació de Dones Verdera, Bar-restaurant del Centre Cívic de Palau-saverdera, Associació de la Tercera Edat, Carrefour i Fundació Oncolliga Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.