Promoció de Palau-saverdera, al Liceu de Barcelona

By | 9 de Juny de 2016

foto_conveni_opera_samfainaL’Ajuntament de Palau-saverdera ha signat un acord amb l’empresa Tast Barcelona, que és la responsable del projecte Òpera Samfaina, per poder fer promoció econòmica i turística de Palau-saverdera al Gran Teatre del Liceu, de Barcelona.

Òpera Samfaina és un espai gastronòmic de 950 metres quadrats que obrirà a final de mes als baixos del teatre barceloní. L’oli de la Cooperativa de Palau-saverdera i el mateix ajuntament estaran presents en aquest espai per donar a conèixer el poble.

L’acord entre l’Ajuntament i Tast Barcelona ha estat possible perquè els gestors i restauradors de l’espai gastronòmic que ocuparà el baixos del Liceu van recomanar l’oli de la Cooperativa de Palau-saverdera com un dels productes per formar part del projecte.

Com a conseqüència d’aquesta relació comercial, els responsables d’Òpera Samfaina es van posar en contacte posteriorment amb les regidories de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament, per tal d’oferir un espai útil per a la promoció econòmica i turística del poble.

Aquest acord és similar al que han signat altres ajuntaments de Catalunya amb empreses o productes que estaran presents a Òpera Samfaina. A canvi d’una aportació de 9.075 euros, l’Ajuntament pot aprofitar l’espai durant tres anys per donar a conèixer els atractius turístics del poble, així com les seves empreses i comerços.

En concret, i amb una regularitat de tres vegades per any, el municipi tindrà l’opció de presentar i exposar a Òpera Samfaina tots els temes i projectes que consideri més adients en termes de promoció turística i econòmica.

L’estimació d’afluència diària al nou espai gastronòmic dels baixos del Liceu pot superar les 1.000 persones.

A la foto, l’alcaldessa de Palau-saverdera, Isabel Maria Cortada, el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Guillermo Colomer, i Lluís Pujol, de l’empresa Tast Barcelona, en el moment de signar el conveni.

Trobareu aquí més detalls sobre el projecte Òpera Samfaina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.