Renovació dels parcs infantils

By | 13 de Desembre de 2017

L’Ajuntament ja ha contractat les obres de renovació dels parcs infantils del nucli urbà. Properament començaran els treballs al parc de la Font Mallola, al del Jardí de la Generalitat, al del Mas Bohera (carrer Cerdanya) i al pati de l’escola. Totes aquestes actuacions han d’estar acabades abans de final d’any.

Al Jardí de la Generalitat es desmuntarà l’estructura existent i se’n col·locarà una de nova, com la que podeu veure a la imatge.

Al parc del Mas Bohera (carrer Cerdanya) es trauran els gronxadors i se substituiran per un tobogan com el que veieu al mig de la imatge. En aquest punt s’hi posarà també un balancí infantil i 60 metres quadrats de cautxú a terra. El regidor d’Infraestructures, Miquel Serra (Alternativa x Tothom) ha explicat que els gronxadors que hi ha actualment no compleixen les distàncies mínimes de seguretat que estableix la normativa i que, per aquesta raó, l’Ajuntament ha optat per substituir-los per una estructura diferent.

Al parc de la Font Mallola es canviarà la cadira del gronxador que està en mal estat i finalment, es posarà una base de cautxú als peus del tobogan del pati d’infantil de l’escola.

Aquests treballs es van adjudicar el 22 de novembre a l’empresa Novatilu S.L.U. per 15.034,85€.

Feu clic aquí si voleu veure l’acta de la mesa de contractació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.