Valoració de la Festa de la Candelera

By | 8 de Febrer de 2017

Miquel Serra

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Palau-saverdera, Miquel Serra, fa la següent valoració de la Festa Major de la Candelera, que hem celebrat aquest cap de setmana:

“Com a regidor de Festes de l’Ajuntament de Palau-saverdera, la meva valoració de la festa de la Candelera és, un cop més, molt bona.

La participació en tots els actes ha estat molt nombrosa i, en general, els assistents els han valorat positivament.

Un cop més la III Marxa Balcó de l’Empordà del dissabte al matí ha estat un èxit amb més de 200 persones apuntades. Recordem que els beneficis es destinen íntegrament a la Marató de TV3. Els inflables, la festa infantil de dissabte i l’actuació de la banda de percussió Ociart han fet que la mainada també gaudís de la festa. En aquesta festa, la gran novetat ha estat l’espectacle de foc realitzat als jardins de l’Ajuntament, que ha impressionat tant a grans com a petits. L’enlairada de fanalets i l’encesa de l’arbre dels desitjos, per segon any consecutiu, també han tingut molta participació, ja que són activitats entranyables on les famílies hi poden participar juntes. Aquestes dues activitats, inicialment, havien de ser la cloenda de les festes de Nadal però han esdevingut, un acte més de la Festa Major.

Diumenge ha estat un dia més tradicional amb un acte de reconeixement a Joan Baptista Muntada, missa acompanyada d’orquestra, sardanes, concert i ball de fi de festa, tots aquests actes amb molt de públic.

Així doncs, des de l’Ajuntament, tots els membres de l’equip de govern i jo mateix ens mostrem molt satisfets. Donem les gràcies a tots els voluntaris que han col·laborat ajudant en els actes de la festa i també a tots els assistents, per fer que la Festa Major hagi estat un èxit.

Recordeu que si teniu suggeriments o idees me’ls podeu fer arribar”.

Miquel Serra Trulls
Regidor de Festes de l’Ajuntament de Palau-saverdera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.