Venda i lloguer d’aparcaments i trasters

By | 30 d'Abril de 2019

Per facilitar la construcció dels pisos de protecció de la plaça Constitució, l’Ajuntament va cedir gratuïtament a la promotora les dues finques on avui hi ha els edificis i la promotora es va comprometre a construir places públiques d’aparcament a sota de la plaça que separa els dos blocs.

D’aquesta manera, l’Ajuntament va ser titular, en el seu moment, de 26 places d’aparcament i 4 trasters. Mitjançant diversos procediments, l’Ajuntament ha posat a la venda, a lloguer o a lloguer amb opció de compra aquestes propietats.

Segons va respondre l’alcaldessa a una pregunta dels regidors del PDeCAT en el Ple de 25 d’abril de 2019, actualment la situació d’aquestes propietats és la següent:

  • Trasters: s’han venut 2 i estan llogats els altres 2.
  • Aparcaments: se n’han venut 4, se n’han llogat 13 (la majoria amb opció de compra a 3 o 5 anys) i en queden 9 disponibles (si hi esteu interessats, contacteu amb l’Ajuntament al 972552337, o bé ajuntament@palau-saverdera.cat).

Expedients d’incompliment de la normativa urbanística
Responent a una altra pregunta del PDeCAT, l’alcaldessa va explicar que des del 2016, l’Ajuntament ha obert 49 expedients de protecció de la legalitat urbanística per presumptes incompliments a la normativa vigent: abocaments de residus, caravanes, tanques, pous, obres sense llicència, xemeneies, ampliació de tancaments de cases, construccions precàries,…

En la mateixa sessió de Ple es va donar compte del Període Mig de Pagament a Proveïdors del primer trimestre del 2019 i de l’informe d’execució del pressupost del mateix període.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.