Vídeo de promoció turística de Palau-saverdera

By | 5 de Febrer de 2018

El passat divendres 2 de febrer de 2018 es va presentar el vídeo promocional de Palau-saverdera, que ha fet l’empresa Visual 13.

El regidor de Turisme, Bruno Maydat, va ser l’encarregat d’explicar que aquest vídeo està a disposició de totes les persones i empreses que vulguin ajudar a promocionar i a donar a conèixer el municipi.

“És un molt bon recurs que es pot fer servir a les pàgines web dels establiments turístics i a les xarxes socials per donar a conèixer el poble i atreure visitants”, explica el regidor.

Tots els actors que hi apareixen són veïns del poble o bé persones que hi estan molt vinculades i el muntatge audiovisual, a la vegada que reforça la idea de la marca Balcó de l’Empordà, dóna a conèixer l’oferta comercial, hotelera i de restauració.

Apareixen també en el vídeo els principals atractius turístics del municipi, com són el poblat neolític de ca n’Isach, l’ermita de Sant Onofre i l’església de Sant Joan, entre altres. Protagonisme també per al vi, l’oli i els olivars que envolten el nucli urbà.

Des de l’Ajuntament animem a tothom a compartir i fer visible aquest vídeo a les xarxes socials. Si algú necessita descarregar-lo en alta resolució, ho pot fer seguint aquest enllaç: https://drive.google.com/open?id=14At9Ib3y2B2ANC1FJ_c_wCdpm0RiIsRz

El vídeo ha tingut un cost de 6.189€ i l’Ajuntament ha comptat amb una subvenció de 2.000€ de la Diputació de Girona per finançar-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.