Votacions obertes pels pressupostos participatius

By | 12 de Març de 2019

Ja està oberta la fase final de votació dels Pressupostos participatius de Palau-saverdera 2019. Recordeu que hi ha 40.000€ reservats en el pressupost de l’Ajuntament per poder executar els projectes que vosaltres decidireu.

Durant el mes d’octubre vàreu tenir la possibilitat de proposar les idees i projectes en matèria d’inversions que vàreu creure més convenients per incloure en els pressupostos. L’Ajuntament va rebre llavors 141 propostes que van ser analitzades pels serveis tècnics municipals.

Un total de 28 propostes van ser validades i després va començar la fase de priorització. Per internet, i presencialment en un taller que es va fer el 31 de gener, vau triar 10 de les 28 propostes validades que ara han arribat a la fase de votació.

Recordeu que hi ha 40.000€ reservats i que l’Ajuntament implementarà tantes propostes com donin de si aquests diners. S’executarà la proposta que rebi un major nombre de vots; després la segona més votada; després la tercera més votada,… i així fins a esgotar l’import reservat.

Qui pot votar?
Poden votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans del dia 11 de gener de 2019 i que estiguin empadronades a Palau-saverdera abans d’aquesta data. Només cal que us identifiqueu amb el vostre DNI, targeta de residència o passaport i que faciliteu la vostra data de naixement.

Com i fins quan es pot votar?
Podeu votar per internet seguint aquest enllaç o bé introduint una butlleta dins de les urnes que trobareu a diferents punts del poble (Ajuntament, biblioteca, local de la gent gran, can Rafalet, Supermercat Spar, caseta de bústies del Mas Isach, bústia específica en el punt de recollida de correu de Bellavista). Podeu votar fins el diumenge 31 de març (inclòs). Si voleu fer la votació presencialment, heu de saber que l’Ajuntament està repartint butlletes per totes les cases i que també en trobareu en els punts de votació.

Quines propostes es poden votar?
Podeu votar com a màxim tres de les següents propostes:

Projecte Cost aproximat
Construcció d’un rocòdrom al costat de la pista. 17.000€
Construcció d’un skateparc a la zona esportiva. 40.000€
Instal·lació de tres plafons de minideixalleries a diferents llocs per recollir piles, bombetes, bateries… 4.500€
Millora de l’entorn de la font de Dalt (pavimentació amb sauló de la part de dalt, instal·lació d’una tanca per evitar caigudes, jocs per a nens i nenes de 6 a 14 anys, embornals i mobiliari urbà) 40.000€
Posar grades al camp de futbol 25.500€
Reforestació amb 20 alzines en el lloc que es consideri més adient 4.000€
Pavimentar el camí vell de Roses (sense asfaltar) 27.500€
Adequació de la sala de ball del Centre Cívic (millora d’accessibilitat i seguretat antiincendis amb l’adaptació de dues escales a la planta soterrani i una a la planta pis) 40.000€
Adequació i millora dels baixos del Centre Cívic (redistribució, creació d’un magatzem, construcció de banys, implementació de mesures de seguretat antiincendis) 40.000€
Adquisició de material audiovisual per a la biblioteca (un projector, altaveus i dos ordinadors).  4.000€

Trobareu aquí informació detallada sobre totes les propostes rebudes i sobre les fases del procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.