Wifi gratis als carrers del poble

És possible que els vostres dispositius electrònics detectin aquests dies una xarxa wifi nova per connectar-vos a internet gratuïtament des de diferents carrers del poble.

Es tracta d’un projecte liderat i finançat per la Unió Europea, que té com a objectiu facilitar la connexió a internet de banda ample a les persones residents en aquest territori.

L’Ajuntament de Palau-saverdera s’hi va adherir al de maig de l’any passat i el projecte, que ha executat l’empresa Wifiboo, de la Corporació Megatel SL, es troba ara en fase de proves, pendent de validació per part de la Comissió Europea.

S’han col·locat punts d’accés en els carrers i espais públics del poble de major concurrència de gent. Concretament, us podreu connectar a internet mitjançant aquesta xarxa a:

 • piscina municipal
 • camp de futbol
 • parc infantil mas Bohera (entrada de l’escola)
 • jardins i pàrquing de l’Ajuntament
 • zona Centre Cívic
 • Font Mallola
 • Biblioteca
 • Torre del rellotge/plaça Major

Actualment s’està treballant per instal·lar un últim punt de connexió, inicialment previst a la plaça Diputació. Tots els punts d’accés ofereixen un ample de banda de 30MBps, tal com exigeix l’organisme supervisor.

Si us voleu connectar només heu d’escollir la xarxa que es diu ‘Palau-saverdera’ i gaudireu d’un temps de navegació de 8 hores ininterrompudes.

L’actuació ha tingut un cost de 15.000€ que, una vegada revisat el projecte per les autoritats europees competents, serà finançat íntegrament per la UE.

Bookmark the permalink.

4 Comments

 1. Degut a l’evidència q hi ha entre els màxims afectats pel “suposat covid19” amb els territoris on hi ha instal.lat 5G ( San Marino, Wuhan, Madrid, Vall d’Òdena, Barcelona….) són necessaris estudis q comprovin q això no ens perjudiqui ni la salut ni el medi ambient. Teniu informes q ho demostrin???

 2. Ajuntament Palau-saverdera

  Bon dia Anna, el wifi que està en fase de proves als carrers del poble no té res a veure amb el 5G perquè són tecnologies diferents.

 3. Bona tarda.

  Atribueixen a Albert Einstein la frase “Dues coses hi ha infinites, l’univers i l’estupidesa humana, i no estic completament segur sobre l’univers.”

  https://maldita.es/malditaciencia/2020/05/03/video-coronavirus-5g-covid19-thomas-cowan/

 4. Moltes gràcies per l’aclariment i me n’alegro. Degut al fet q Suïssa ha prohibit l’instal.lació de 5g pels perills sobre la salut i la Vida, ja q és una barbaritat q s’instal.li tecnologia sense haver-ne comprovat els efectes, m’agradaria saber com estem a Palau amb aquest tema. Sé q a Barcelona ja se n’ha autoritzat l’instal.lació sense cap garantia de salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.