A concurs la piscina i el restaurant

By | 25 d'Abril de 2016

IMG_0957En el Ple que es va celebrar la setmana passada a l’Ajuntament de Palau-saverdera es va aprovar treure a concurs la gestió de la piscina municipal i del bar-restaurant que hi ha a les mateixes instal·lacions, així com la zona d’esbarjo on hi ha l’escenari.

El preu base de contracte és de 22.457,18 €, que inclou unes millores que s’han de fer a la cuina i un cànon de 400 euros a l’any, multiplicat pels 3 anys de la durada inicial del contracte.

La voluntat de l’Ajuntament és que la piscina pugui obrir el proper 15 de juny i deixa a mans de l’empresa concessionària la possibilitat d’oferir el servei de restaurant durant tot l’any.

Si aneu al perfil del contractant de l’Ajuntament de Palau-saverdera trobareu el plec de clàusules administratives i prescripcions tècniques. Podeu presentar les vostres ofertes fins el divendres 6 de maig a les 14h.

Aquesta licitació s’ha posat en marxa un cop finalitzada la concessió anterior, que es va acabar el passat 30 de setembre.

Trobareu aquí totes les propostes de l’ordre del dia del ple de 15 d’abril de 2016, on es va aprovar la sortida a concurs de la gestió de la piscina, el bar-restaurant i la zona d’esbarjo (punt número 10).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.