Caminada nocturna de festa major

By | 7 d'Agost de 2019

El divendres 23 d’agost, es farà a Palau-saverdera la quarta edició de la caminada nocturna del Mas Ventós fins al poble, passant per l’ermita de Sant Onofre.

Si voleu participar-hi, cal que us apunteu prèviament. Ho podeu fer anticipadament (enviant email o trucant a l’Ajuntament), o el mateix dia en el punt de sortida (davant de l’escola, de 19h a 20.30h).

Com cada any, podeu pujar fins el mas Ventós pel vostre compte o amb l’autobús que sortirà de davant de l’escola a les 20.30h. Les places per anar amb autobús són limitades i és per això que cal que reserveu lloc en el moment de fer la inscripció.

Hi haurà piscolabis per a tots els participants a l’arribada, al voltant de la Font de Dalt.

Recordeu que els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable i que és obligatori portar llanterna.

Per a les inscripcions anticipades: 972552337 / ajuntament@palau-saverdera.cat

La baixada nocturna obrirà els actes de la Festa Major d’aquest estiu.

One thought on “Caminada nocturna de festa major

  1. Josep Castellà

    Com potser que feu un ple cada dos mesos i no aprovar les renumerecions del equip de govern i els de la oposició ? fa que pensar que, el principi de estar el servei del poble , alguns o entenen, que aixó es el de meinys i es presenten com una obció de modus vivendi . I fer oposició per no permetra la governança del nostre poble , als fantasmes del passat no són passat si no que estàn ben presents.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.