Caminada nocturna a Palau-saverdera

By | 22 d'Agost de 2016

El proper divendres 26 d’agost de 2016 una caminada nocturna donarà el tret de sortida als actes previstos per a la Festa Major de Palau-saverdera.

Sortirem a les 21h des del Mas Ventós i caminarem per la pista fins arribar a Sant Onofre. Farem repicar les campanes i baixarem pel corriol fins al poble.

caminada nocturna de Palau-saverdera 26 d'agost de 2016A l’arribada, a la font de Dalt, hi haurà un piscolabis per a tots els participants.

Si voleu participar-hi, us heu d’apuntar aquesta setmana a l’Ajuntament (de 8h a 14h) o us podeu apuntar el mateix dia, de 19h a 20h, en un espai que s’habilitarà especialment per aquesta caminada davant de l’escola. En el moment de fer la inscripció rebreu el tiquet que us donarà dret a participar en el piscolabis.

Cadascú pot pujar fins al Mas Ventós com vulgui, però a les 20h sortirà un autobús des de davant de l’escola per pujar a totes les persones interessades.

Les inscripcions són gratuïtes, però podreu fer l’aportació que vulgueu. Tots els diners recaptats s’entregaran a l’Oncolliga.

És obligatori l’ús de llanterna i els menors de 14 anys han d’anar a acompanyats d’un adult responsable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.