Nous horaris del Punt d’Informació Energètica

By | 17 de Setembre de 2019

El Punt d’Informació Energètica reprèn l’activitat després de les vacances. Ja hi ha dues sessions programades a la biblioteca: la primera es farà el dissabte 28 de setembre, d’11 a 13h; i la segona, el dijous 24 d’octubre, de 16 a 18h.

Recordeu que el Punt d’Informació Energètica és un servei públic gratuït, que presta l’Ajuntament i l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima (l’ACEC), que té com a objectiu reduir el consum energètic a la llar.

Es tracta d’una oficina d’atenció a la ciutadania on un tècnic informa de manera personalitzada sobre qualsevol qüestió en l’àmbit energètic: factures de llum i gasoil, plaques solars, il·luminació, electrodomèstics, calderes, possibles subvencions, vehicle elèctric, tancaments…

Si porteu les vostres últimes factures de la llum, aquest especialista us explicarà com podeu estalviar i, com a novetat d’aquesta tardor, us regalarà una bombeta LED.

En el cas que no pugueu venir presencialment disposeu d’un correu electrònic per enviar les vostres consultes: puntinfoenergia@altemporda.cat.

Cal tenir en compte que el servei s’emmarca dins d’un projecte comarcal i 10 municipis més de l’Alt  Empordà disposen d’un punt d’informació energètica.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.