Adjudicada la concessió de la piscina

By | 30 de Maig de 2019

L’Ajuntament de Palau-saverdera ja ha adjudicat el contracte de concessió del servei de piscina municipal, zona d’esbarjo i bar restaurant, que havia sortit a concurs el 12 d’abril.

A la data de finalització del termini per presentar les ofertes, el passat 8 de maig, només s’havia presentat una proposta, a nom de Viviana Verònica Verdú, que ha resultat ser la guanyadora.

L’adjudicatària assumirà tots els costos de gestió dels espais objecte de contracte (bar-restaurant, piscina i zona d’esbarjo) i comptarà amb una subvenció de l’Ajuntament d’un import màxim de 20.000€ a l’any.

La vigència del present contracte serà des de la data de la signatura fins al proper 30 d’octubre. Després, hi ha previstes quatre pròrrogues anuals fins el 31 d’octubre del 2023.

Les tarifes del servei de piscina venen marcades per l’ordenança fiscal número 15, mentre que l’adjudicatària és lliure de fixar els preus que vulgui pel servei de bar-restaurant.

Feu clic aquí si voleu conèixer amb detall les obligacions de l’Ajuntament i el contractista respecte a aquest contracte, així com l’avaluació que van fer els membres de la mesa de contractació de l’única proposta presentada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.