Mesures especials pel Coronavirus

By | 12 de Març de 2020

L’Ajuntament de Palau-saverdera, arrel de les prohibicions derivades de l’activació en fase d’alerta del Pla de Protecció per a malalties emergents, i seguint les recomanacions de l’Àrea Bàsica de salut de Roses, ha decidit:

  1. Suspendre l’activitat ordinària a la biblioteca Isidre Macau, l’Espai Jove i l’Esplai.
  2. Queden igualment suspeses totes les activitats per a gent gran i adults (Taller de tècniques per a la salut, Coral, Balls de saló, Taller de memòria, Taller de manualitats, Club de lectura, Taller de pintura i Ball del diumenge)

Per altra banda, l’Ajuntament recomana aplicar les següents mesures:

  1. Es recomana que utilitzeu els canals telemàtics o el telèfon per comunicar-vos amb l’Ajuntament, evitant el desplaçament.
  2. Es recomana a totes aquelles entitats i associacions que organitzen activitats culturals, esportives, lúdiques i extraescolars en instal·lacions municipals que les anul·lin. En el cas de mantenir-les es farà sota la responsabilitat de les persones físiques o jurídiques organitzadores de les activitats esmentades.
  3. Seguiu totes les mesures de prevenció del contagi que us facin arribar les autoritats sanitàries.

Pel que fa referència als centres escolars (llar d’infants ‘La Muntanyeta’ i escola Martí Inglès), s’atendrà a allò que estableixi el Departament d’Educació.

Aquestes mesures s’aplicaran a partir d’avui, 12 de març, i durant les properes dues setmanes prorrogables en cas que sigui necessari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.