Recuperada la carrerada del Bach

By | 15 de Gener de 2018

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha completat la neteja de l’antiga carrerada del Bach i ara ja es pot anar caminant per la muntanya des del nucli antic del poble fins a la pedrera del Mas Isach.

La primera part d’aquesta carrerada, que va des del Collet fins al rec del Bach, es va recuperar fa un parell d’anys i ara s’ha recuperat el segon tram, que passa pel sector de la Torrana i va fins al camí de coll de Planells, ja a la muntanya del Mas Isach.

Feu clic aquí si voleu veure el track d’aquest nou itinerari.

Aprofitant la mateixa actuació, l’Ajuntament ha netejat i condicionat tot el traçat del camí Ral per dins del terme municipal i el traçat del camí de la depuradora.

Aquestes actuacions es van adjudicar a l’empresa Artea Medi Ambient el passat mes d’octubre per import de 3.922.22€. La Diputació de Girona ha subvencionat 1.000€ de l’import total d’aquests treballs.

Abans de l’estiu, l’Ajuntament va netejar tots els itineraris de la muntanya i el camí vell que va de Palau a Roses. Aquesta primera actuació es va adjudicar a l’empresa Arico Forest SL per 1.910,59€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.