Conveni amb la promotora del Mas Isaac

By | 25 d'Abril de 2019

En el Ple que es va celebrar el passat 11 d’abril es va aprovar una proposta de conveni entre l’Ajuntament i l’empresa Mas Isaac Properties SL (MIPSL) per desencallar diverses qüestions urbanístiques relacionades amb el sector del Mas Isaac.

Mitjançant la signatura d’aquest conveni, que es va fer efectiva el 15 d’abril, es van establir els següents acords:

  • L’Ajuntament sol·licitarà a Xaloc que reverteixi l’adjudicació de dues finques que s’havien embargat a MIPSL per impagament d’impostos (IBI i Impost de Construccions i Obres) i perquè l’entitat no s’havia fet càrrec de l’asfaltatge de carrers d’aquesta urbanització i altres obres pendents del Pla Parcial 6 (voreres de les zones verdes i escales centrals entre els carrers Dinamarca i Anglaterra). Com a contrapartida a recuperar la titularitat d’aquestes finques, MIPSL es compromet a pagar la quantitat de 143.349.34€ (cosa que ja ha fet a data d’avui), que corresponen a l’import ajustat de l’asfaltatge de carrers (obra executada subsidiàriament per l’Ajuntament), més els impostos que devia.
  • Per altra banda, i una vegada revocada l’adjudicació de les finques, MIPSL, que és la promotora del PP8 (sector que queda a l’esquerra de l’avinguda Catalunya, per sota de les antigues pistes de pàdel) també es farà càrrec de pagar la totalitat de les obres d’urbanització del carrer de França, que fins ara anaven a mitges entre l’Ajuntament i la promotora. Com a contrapartida, l’Ajuntament es fa càrrec de les obres pendents del Pla Parcial 6 (voreres de les zones verdes i escales centrals).
  • Finalment, amb el desenvolupament del PP8, que ja està aprovat per la Comissió d’Urbanisme, MIPSL assumeix el cost del tercer carril que es farà a la Gi-610 per fer més segur l’accés a la urbanització i el cost del condicionament del primer tram de l’avinguda Catalunya.

La proposta de conveni es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern i amb els vots en contra del PDeCAT.

Podeu fer clic aquí per veure tots els detalls del conveni.

En el mateix Ple d’11 d’abril també es va aprovar la licitació de la concessió del servei de la piscina municipal, de la qual cosa us en vàrem donar compte aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.