Obres a carreteres i pista de Sant Onofre

By | 27 d'Abril de 2017

La Diputació de Girona informa que durant aquest mes de maig es faran obres a la carretera Giv-6103, que connecta Palau-saverdera amb Castelló d’Empúries, i a la carretera Giv-6102, que va de Palau-saverdera a Santa Margarida. Per altra banda, el Parc Natural del cap de Creus ha informat que entre el 2 i el 3 de maig començaran treballs a la pista forestal que va del Mas Ventós a Sant Onofre.

Pel que fa referència a les dues carreteres de la part baixa del terme, les obres consistiran a fer treballs superficials de rehabilitació del ferm que, segons ha informat la Diputació, comportaran alguns talls puntuals de circulació i una limitació de la velocitat durant 15 dies per evitar lliscaments. Els operaris aprofitaran aquesta intervenció per revisar els sistemes de drenatge i un cop rehabilitat el ferm, tornaran a pintar-hi les marques viàries.

Pel que fa referència a la intervenció a la pista forestal que porta del Mas Ventós a Sant Onofre, des del parc natural han informat que es faran treballs d’estabilització en un tram de 150 metres dins del terme municipal del Port de la Selva, però que la pista estarà tallada a la circulació de vehicles durant uns set dies, per tal que agafi consistència el tractament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.