El Sun Village no s’enderrocarà

By | 22 de Gener de 2019

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Palau-saverdera vol comunicar que ha rebut la interlocutòria de la Secció Tercera de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), dins el tràmit de l’incident d’impossibilitat legal d’execució de la sentència d’enderroc del complex Sun Village, i donant conformitat al conveni subscrit amb la part recurrent, que contempla una indemnització de 404.000€ a favor de la part demandant.

La interlocutòria explica que s’accepta aquest plantejament que resol la situació de l’edifici Sun Village, en base a la llicència concedida per l’Ajuntament i sotmesa a la conformitat de la Sala, acceptant al mateix temps, el conveni d’indemnització abans esmentat signat amb la part demandant el desembre de 2015.

La conclusió és que el Sun Village no s’enderrocarà.

Com Equip de Govern estem molt satisfets que s’hagi produït la decisió de la Sala del TSJC que acaba amb molt temps d’incertesa i permet treballar els serrells derivats d’aquest plet per aconseguir tancar definitivament aquest tema. Ho diem tant en nom dels qui vam formar part de l’Equip de Govern al juny del 2015, com en nom dels qui hi som ara, satisfets pel resultat dels esforços que han donat el seu fruit.

El nostre secretari-interventor està estudiant com fer front a aquesta indemnització, i la notícia també important és que durant aquests últims anys s’ha treballat per sanejar les arques municipals i es podrà assumir aquest compromís i els que se’n derivin de la gestió.

Només resta donar les gràcies per la seva bona feina al nostre advocat Sr. Narcís Pérez Moratones i al nostre assessor jurídic i secretari-interventor Sr. Emili Santos.

Podeu consultar aquí l’auto del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que fa referència aquesta qüestió.

6 thoughts on “El Sun Village no s’enderrocarà

  1. M Teresa Furcat Pagès.

    Després d’ anys de patiment, finalment aquestes famílies podràn dormir tranquiles. De tot cor… Felicitats a tots.

    Reply
  2. Carme Montenegro Famada

    Per fi s’ha acabat el mal son, felicitats a l’equip de govern!!!

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.