Reunions públiques

De manera regular, l’equip de govern de Palau-saverdera convoca reunions públiques, obertes a tothom, per donar compte de les actuacions més importants que s’estan duent a terme i, a la vegada, per escoltar propostes i suggeriments que puguin plantejar-se. Trobareu a continuació un recull històric de les reunions més recents.

REUNIÓ PÚBLICA DE 24 DE MARÇ DE 2019

Entre altres coses, els regidors van donar explicacions sobre la resolució del litigi del Sun Village, de la zona industrial del poble, de la situació econòmica de l’Ajuntament i de l’estat d’aplicació de l’administració electrònica i de la Llei de Transparència.

REUNIÓ PÚBLICA DE 5 DE MAIG DE 2018

Els regidors i regidores de l’equip de govern van parlar sobre urbanisme, economia i processos judicials que afecten l’Ajuntament i el poble. Al final de la reunió es va donar el torn de paraula al públic assistent.

REUNIÓ PÚBLICA DE 27 DE NOVEMBRE DE 2016

Aquí trobareu la gravació en vídeo d’aquesta reunió.

REUNIÓ PÚBLICA DE 17 DE MARÇ DE 2016 (SUN VILLAGE)

Reunió pública sobre l’acord amb la part demandant del Sun Village. L’alcaldessa, Isabel Maria Cortada, i l’advocat que representa els interessos de l’Ajuntament, Narcís Pérez, van donar explicacions públiques sobre aquest acord.

REUNIÓ PÚBLICA DE 6 DE DESEMBRE DE 2015

Els regidors van parlar de com es van trobar l’Ajuntament a l’inici del mandat, de quina és la situació actual, dels projectes executats fins a la data i d’algunes iniciatives que volen portar a terme.

Última actualització: 22/03/2021

Comments are closed.