Equip de govern

GENT DE PALAU-AM

Isabel Maria Cortada Soler

isabelm.cortada@palau-saverdera.cat
Currículum Vitae
Declaració de béns
Declaració d’activitats
Règim de retribucions
Agenda de l’alcaldessa

Regidories: Alcaldia Presidència, Bon Govern i Transparència, Urbanisme, Ensenyament, Cultura, Salut, afers socials i família.

Representant a: Associació Catalana de Municipis i Comarques. Federació de Municipis de Catalunya. Associació de Municipis per la Independència. Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Associació per al desenvolupament rural integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya. Consorci LOCALRET. Òmnium Cultural. Consell Escolar del Centre Escolar d’Educació Primària Martí Inglés de Palau-saverdera. Consell Escolar de la Llar d’Infants “La Muntanyeta” de Palau-saverdera.

Serveis sota la seva responsabilitat: ella és responsable, entre d’altres, del servei que presta l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, del servei d’ús dels espais públics del Centre Cívic i del servei de llar d’infants.

Paulina Calvo Cabanas

paulina.calvo@palau-saverdera.cat
Currículum Vitae
Declaració de béns
Declaració d’activitats
Règim de retribucions

Regidories: Infraestructures i serveis municipals, Economia i Finances, Participació Ciutadana

Serveis sota la seva responsabilitat: ella és responsable, entre d’altres, del servei de la piscina municipal.

Bruno Maydat Malé

bruno.maydat@palau-saverdera.cat
Currículum Vitae
Declaració de béns
Declaració d’activitats
Règim de retribucions

Regidories: Comerç, empresa i turisme, Societat de la informació i Esports.

Representant a: Associació Empordà Turisme.

Serveis sota la seva responsabilitat: ell és responsable, entre d’altres, del servei de camp de futbol municipal i pista poliesportiva.

Domènech Broch Padrosa

domenech.broch@palau-saverdera.cat
Currículum Vitae
Declaració de béns
Declaració d’activitats
Règim de retribucions

Regidories: Territori, Medi Ambient i Festes.

Representant a: Mancomunitat Intermunicipal d’Aigües de Garriguella, Vilajuïga, Pau, Palau-saverdera i Pedret i Marzà. Mancomunitat Intermunicipal Voluntària del Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i el Baix Ter. Àrea de Defensa Forestal. Consorci de la Costa Brava. Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques Gironines. Parc Natural del Cap de Creus Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Gladys Fernanda López Giménez va ser regidora de l’equip de govern del 20 de juny de 2019 fins el 27 de gener de 2022. Durant tot aquest temps, va ser l’encarregada de les àrees de Salut, afers socials i famílies i Participació ciutadana. Ella va ser responsable, entre altres, del servei de l’Esplai i del servei de l’Espai Jove.

Última actualització: 03/02/2023

Comments are closed.