Activitats d’aquest Nadal a Palau-saverdera

Aquestes són les activitats previstes per aquest Nadal a Palau-saverdera:

Dissabte 19 de desembre / 18h / Jardins de l’Ajuntament
Animació infantil a càrrec de Marietta Contacontes. Tot seguit, en el mateix emplaçament, TIÓ SOLIDARI. Ja podeu portar menjar a l’Ajuntament (llegums, llet, oli, llaunes de tonyina, sucre, farina, arròs i cacau en pols). Tot el que no es mengi el tió ho donarem a Caritas.

19 i 20 de desembre: MERCAT ARTESANAL DE NADAL, durant tot el dia al jardí de la Generalitat. Hi haurà paradetes de tot tipus, tallers i activitats per a la mainada.

Dilluns 21 de desembre / 17h / Hotel d’entitats
TALLER DE CENTRES DE NADAL. Activitat gratuïta que organitza l’Associació de Veïns de Palau-saverdera. Porteu el material de casa per fer la vostra creació (espelmes, boles, llaços,…)

Dissabte 26 de desembre / 12h / església
Concert de Sant Esteve a càrrec del grup vocal Nàiade.
Organitza l’Associació de Veïns de Palau-saverdera.
Entrada gratuïta. Aportació voluntària per a la delegació de l’Oncolliga de Palau-saverdera, Pedret i Marzà i Vilajuïga.

Dissabte, 2 de gener
De 10h a 12h, al menjador de l’escola: TALLER DE FANALETS. Activitat organitzada per l’AMPA. Socis: gratis / No socis: 2€
A les 18h, a la plaça Major: ENTREGA DE CARTES AL PATGE REIAL. Hi haurà jocs tradicionals i inflables per a la mainada. Ja podeu passar per l’Ajuntament a adquirir els sobres (2€). En el moment de l’entrega, el patge us donarà un regal.

Dimarts, 5 de gener
CAVALCADA DELS REIS MAGS / 18h
Arribada dels Reis Mags a la Font de dalt i recorregut fins a l’Ajuntament, on l’alcaldessa els donarà la benvinguda i els entregarà la clau del poble. Discurs de Ses Majestats. Crema de l’arbre dels desitjos i enlairada de fanalets.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.