Festa Major d’estiu 2020 a Palau-saverdera

Aquests són els actes previstos per a la Festa Major d’aquest estiu 2020 a Palau-saverdera. L’organització podria anul·lar qualsevol d’aquestes activitats si les autoritats sanitàries així ho recomanen:

DIJOUS 27 D’AGOST

  • Pregó de Festa Major, a càrrec d’Ignasi Aragay, director adjunt del diari ARA (a les 19h, als jardins de l’Ajuntament)

DIVENDRES 28 D’AGOST

  • Teatre ‘El crèdit’, de Jordi Galceran, a càrrec del Fòrum de Teatre de Tordera (a les 18h, al Centre Cívic). L’activitat és gratuïta, però és indispensable confirmar l’assistència amb antelació per adaptar l’espai a les mesures preventives contra el Covid-19. Podeu confirmar l’assistència trucant al 972552337 o bé, enviant un correu electrònic a ajuntament@palau-saverdera.cat

DISSABTE 29 D’AGOST

  • Presentació del llibre ‘El món us espera’, a càrrec de l’autor, Ignasi Aragay (19h, a la sala gran del Centre Cívic)
  • Concert a la piscina, a càrrec d’Albera Latin Jazz (22h). L’activitat és gratuïta, però és indispensable confirmar l’assistència amb antelació per adaptar l’espai a les mesures preventives contra el Covid-19. Podeu confirmar l’assistència trucant al 972552337 o bé, enviant un correu electrònic a ajuntament@palau-saverdera.cat

DIUMENGE 30 D’AGOST

  • Missa amb acompanyament musical (a l’església, a les 12.30h). En acabar l’ofici, participació del grup Iman, vinculat a l’escola de música Vibrasons, per adreçar un missatge de pau.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.