L’arribada dels Reis de l’Orient a Palau-saverdera

Aquest any, per tal d’adaptar-nos a la situació que travessem, no anirem a esperar els Reis de l’Orient a la font de Dalt, com havia estat costum els darrers anys.

Seran Melcior, Gaspar i Baltasar els que passaran pels carrers del poble on hi hagi nens i nenes que els estiguin esperant.

L’Ajuntament s’ha posat en contacte amb Ses Majestats i ens han fet arribar aquesta carta, que està adreçada als nens i les nenes del poble, i que ja hem repartit per les cases. 

Els Reis també ens han donat el següent missatge per a les mares i els pares de tots aquests nens:

Si voleu que Ses Majestats passin per casa vostra la tarda del 5 de gener és imprescindible que ens ho feu saber abans del 4 de desembre.

Els Reis entregaran un petit obsequi als nens i nenes que constin com a empadronats al poble i llaminadures a tots els nens que hagin sol·licitat la visita, encara que no estiguin empadronats.

Ens ho podeu comunicar per Whatsapp (628889989), per correu electrònic (ajuntament@palau-saverdera.cat) o bé per telèfon (972552337).

Cal que ens indiqueu el nombre de nens i nenes que conviuen amb vosaltres i la vostra adreça. Des de l’Ajuntament donarem aquesta informació als patges reials, que s’encarregaran de preparar la ruta que faran.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.