18 de març: sessió online sobre gestió de residus per a empreses

El proper divendres 18 de març, l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal organitza una sessió online d’informació sobre gestió de residus per a empreses i grans establiments (turisme, restauració, càmpings, hotels…) 

La sessió es farà de 10h a 12.30h i, si voleu participar-hi, cal fer la inscripció prèviament mitjançant un formulari que trobareu aquí.

El Consell Comarcal ofereix un servei exclusiu de recollida selectiva de residus per a les empreses (servei a Grans Productors) en aquells municipis on té delegada la competència de recollida. En aquesta jornada us explicaran com funciona aquest servei i com lliga amb les obligacions de gestió de residus de l’empresa.

En l’àmbit del tractament de residus, el Consell Comarcal és el titular del Centre de Tractament de Residus de l’Alt Empordà, i les empreses poden utilitzar les seves instal·lacions per a gestionar els seus residus a títol propi. En aquesta jornada us explicaran quins residus s’hi poden portar i quina tramitació cal realitzar per poder-hi abocar.

jornada gestió residus empreses 2022
Bookmark the permalink.

Comments are closed.