Caminada nocturna de festa major

El divendres 23 d’agost, es farà a Palau-saverdera la quarta edició de la caminada nocturna del Mas Ventós fins al poble, passant per l’ermita de Sant Onofre.

Si voleu participar-hi, cal que us apunteu prèviament. Ho podeu fer anticipadament (enviant email o trucant a l’Ajuntament), o el mateix dia en el punt de sortida (davant de l’escola, de 19h a 20.30h).

Com cada any, podeu pujar fins el mas Ventós pel vostre compte o amb l’autobús que sortirà de davant de l’escola a les 20.30h. Les places per anar amb autobús són limitades i és per això que cal que reserveu lloc en el moment de fer la inscripció.

Hi haurà piscolabis per a tots els participants a l’arribada, al voltant de la Font de Dalt.

Recordeu que els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable i que és obligatori portar llanterna.

Per a les inscripcions anticipades: 972552337 / ajuntament@palau-saverdera.cat

La baixada nocturna obrirà els actes de la Festa Major d’aquest estiu.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Josep Castellà

    Com potser que feu un ple cada dos mesos i no aprovar les renumerecions del equip de govern i els de la oposició ? fa que pensar que, el principi de estar el servei del poble , alguns o entenen, que aixó es el de meinys i es presenten com una obció de modus vivendi . I fer oposició per no permetra la governança del nostre poble , als fantasmes del passat no són passat si no que estàn ben presents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.