Jornades ‘Balcons de l’Empordà’ durant la Setmana de la Natura

Per la Setmana de la Natura 2022, els municipis de Vilajuïga, Pau, Pedret i Marzà i Palau-saverdera, juntament amb els parcs naturals del Cap de Creus i dels Aiguamolls, organitzen unes jornades al voltant del territori.

Entre el 2 i el 6 de juny tindrà lloc “Balcons de l’Empordà. Cultura i Paisatge“, unes jornades que acolliran activitats diverses com rutes guiades, tallers de descoberta o un dinar popular.

El tret de sortida serà l’acte de presentació, el dia 2 de juny a les 19 h, seguit de la presentació del ‘Grup de Consum’, a càrrec de l’associació  ‘El Garrollar’, de Vilajuïga. 

Les jornades acabaran el dilluns dia 6 de juny amb la ruta dels dòlmens de la Creu Blanca i una sortida guiada, amb la temàtica de les papallones, des de l’Hípica Aiguamolls fins a la Torre del Vent.

El diumenge 5 de  juny les activitats es concentraran al voltant de la Torre d’en Mornau. Hi haurà caminades, tallers i un dinar popular. Un trenet facilitarà el trasllat d’anada i tornada des d’aquest punt fins els nuclis urbans dels quatre pobles.

Totes les activitats seran gratuïtes, excepte el dinar.

Feu clic aquí si voleu conèixer més detalls sobre el programa d’activitats.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.