Preinscripcions per a la llar d’infants (2020-2021)

Des del dilluns 11 de maig fins el diumenge 24 de maig estarà oberta la preinscripció per a la llar d’infants municipal La Muntanyeta de Palau-saverdera (curs 2020-2021).

Si esteu interessats en el servei, heu d’omplir el formulari que us podeu descarregar a continuació i presentar-lo a l’ajuntament.

PRESENTACIÓ PRESENCIAL

Heu d’omplir aquesta sol·licitud i presentar-la a l’ajuntament, qualsevol dia laborable, de 8h a 14h.

PRESENTACIÓ PER INTERNET

Us heu de descarregar aquesta sol·licitud, emplenar-la i presentar-la com a document annex a la instància genèrica, que trobareu aquí. Per fer aquest tràmit per internet, necessiteu un certificat digital que acrediti la vostra identitat.

Si no disposeu de certificat digital, podeu donar-vos d’alta al servei d’Idcat mòbil i això us permetrà completar aquesta sol·licitud, així com qualsevol altre tràmit que hàgiu de fer amb l’ajuntament per mitjans electrònics. Trobareu aquí tota la informació sobre el servei d’Idcat mòbil. 

MÉS INFORMACIÓ

Si necessiteu més informació sobre el projecte educatiu de la llar d’infants podeu contactar directament amb el personal d’Orió Eduserveis SL, que és l’empresa concessionària:

TARIFES VIGENTS

Les tarifes per a la prestació del servei de la llar d’infants són les que estan recollides a l’ordenança fiscal número 15, aprovada per l’Ajuntament:

 

Bookmark the permalink.

3 Comments

 1. Bona tarda.
  Si es fem la preinscripció i finalment decidim no començar el mes de Setembre, hi hauria algún inconvenient?
  Hi ha algun tipus de bonificació per part de l’ajuntament per menors inscrits amb grau de discapacitat i dependencia reconeguda?
  Gràcies i salutacions

 2. Ajuntament Palau-saverdera

  Bon dia, no hi ha cap inconvenient si feu la preinscripció i finalment decidiu no començar al setembre perquè ara no feu cap pagament. Fareu el pagament en el moment de la inscripció. Pel que fa referència a la teva segona pregunta: no hi ha cap bonificació prevista a les Ordenances Fiscals per a menors amb grau de discapacitat i dependència reconeguda

 3. I just want to mention I’m newbie to weblog and really savored this web blog. Probably I’m planning to bookmark your website . You actually have beneficial writings. Cheers for sharing your webpage.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *