A licitació la creació de dos punts verds al mas Isach

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha tret a concurs la creació de dos punts verds per a la recollida de restes de jardí que s’ubicaran a la urbanització del mas Isach.

Amb aquesta actuació, el Consistori vol tancar i fer els arranjaments necessaris en els dos punts verds que ja funcionen de manera provisional des de mitjan de febrer.

Un dels espais està situat a la parcel·la que hi ha al carrer Holanda, davant del nou vial de connexió entre el nucli del poble i aquesta urbanització.

L’altre punt verd està situat al costat dels contenidors de recollida selectiva que hi ha a la part alta del carrer Dinamarca, just a sota del poblat neolític.

Les empreses interessades a presentar la seva proposta poden fer-ho fins el 14 de juliol a les 14h. El pressupost base de licitació és de 3.040,00 € sense IVA.

Trobareu aquí més informació sobre aquesta licitació.

Neteja de residus Puig de Llorí
Per altra banda, demà és l’últim dia perquè les empreses que vulguin fer-se càrrec de la neteja de residus de l’antic abocador de Puig de Llorí puguin presentar les seves ofertes.

Aquesta actuació va sortir a concurs el passat 19 de juny i compta amb un pressupost base de licitació de 73.812,70 € sense IVA, tal com indica el pla de gestió de residus que ja està aprovat.

Trobareu aquí tots els detalls sobre aquest segon procediment de contractació.

Última actualització: 08/07/2020

Bookmark the permalink.

Comments are closed.