A licitació la creació de dos punts verds al mas Isach

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha tret a concurs la creació de dos punts verds per a la recollida de restes de jardí que s’ubicaran a la urbanització del mas Isach.

Amb aquesta actuació, el Consistori vol tancar i fer els arranjaments necessaris en els dos punts verds que ja funcionen de manera provisional des de mitjan de febrer.

Un dels espais està situat a la parcel·la que hi ha al carrer Holanda, davant del nou vial de connexió entre el nucli del poble i aquesta urbanització.

L’altre punt verd està situat al costat dels contenidors de recollida selectiva que hi ha a la part alta del carrer Dinamarca, just a sota del poblat neolític.

Les empreses interessades a presentar la seva proposta poden fer-ho fins el 14 de juliol a les 14h. El pressupost base de licitació és de 3.040,00 € sense IVA.

Trobareu aquí més informació sobre aquesta licitació.

Neteja de residus Puig de Llorí
Per altra banda, demà és l’últim dia perquè les empreses que vulguin fer-se càrrec de la neteja de residus de l’antic abocador de Puig de Llorí puguin presentar les seves ofertes.

Aquesta actuació va sortir a concurs el passat 19 de juny i compta amb un pressupost base de licitació de 73.812,70 € sense IVA, tal com indica el pla de gestió de residus que ja està aprovat.

Trobareu aquí tots els detalls sobre aquest segon procediment de contractació.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.