II Marxa de muntanya Balcó de l’Empordà

Marxa de muntanya balcó de l'Empordà a Palau-saverderaEl dissabte 30 de gener, coincidint amb la Festa Major, es farà a Palau-saverdera la segona edició de la Marxa Popular de Muntanya Balcó de l’Empordà.

Es tracta d’una activitat popular, solidària i no competitiva.  El 100%  de la recaptació es destinarà a la Marató de TV3, enguany dedicada a la diabetis i l’obesitat.

Consta d’un recorregut assequible per a tots els nivells de 6 quilòmetres i 426 metres de desnivell, que portarà els participants a la Font de Dalt (punt de sortida i arribada), a l’ermita de Sant Onofre i als entorns del Mas Ventós.

Trobareu aquí tots els detalls del recorregut.

Hi haurà un avituallament a Sant Onofre i un punt d’hidratació al Mas Ventós. Durant tot l’itinerari, si el temps acompanya, gaudireu d’unes magnífiques vistes sobre la plana empordanesa, el golf de Roses i els aiguamolls de l’Empordà.

Durant tot el matí hi haurà inflables per a la mainada al costat de la meta i els restaurants del poble oferiran descomptes especials i ofertes interessants per a corredors i corredores.

Per fer la inscripció anticipada, si teniu més de 16 anys, heu de pagar 6 euros, que es destinaran íntegrament a la Marató. Ho podeu fer fins el 29 de gener a l’Ajuntament de Palau-saverdera (laborables, de 8h a 14h / 972 55 23 37) o través del portal www.curses.cat.

La inscripció per a persones de fins a 16 anys és de 2 euros, que també es destinaran íntegrament a la Marató.

El mateix dia de la marxa, a partir de les 8h, es faran inscripcions a 8 euros per a majors de 16 anys i es manté el preu de 2 euros per a la resta de participants.

Durant el mateix dia, s’entregarà el dorsal als participants. Hi haurà un obsequi pels 300 primers inscrits i les persones que hagin fet la inscripció abans del dilluns 25 de gener rebran un dorsal personalitzat amb el seu nom.

Trobareu aquí el reglament de la marxa.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. SONIA BALLANA

    ES POT PORTAR EL GOS?

  2. l’any passat la vaig fer i va ser genial…. aquest any repetim i vindran els nens del club triatlo roses

  3. Pingback: Arriba la Festa Major de Palau-saverdera 2016 | Actualitat a Palau-saverdera

  4. mònika subirana

    aquest és el primer any, vindrem amb nens del CLub Triatló Roses i esperem disfrutar i participar de la festa de Palau que té molt bona pinta. Una bona iniciativa per la marató.

Comments are closed