Nou punt d’informació ciutadana

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha posat en marxa un punt d’atenció ciutadana, que estarà disponible tots els dimecres, de 16h a 19h a l’edifici de la biblioteca.

L’objectiu d’aquest nou servei és oferir informació gratuïta i personalitzada sobre diferents qüestions de l’àmbit personal com ara:

  • conèixer els teus drets i com exercir-los
  • accés ajudes econòmiques
  • ajuda per fer tràmits telemàtics
  • recerca de feina
  • …i altres

Aquest servei s’ha posat en marxa a partir d’una proposta de la regidora d’Afers Socials i Famílies, Gladys López, que va veure que podia ser d’utilitat per atendre les dificultats que causa la situació de pandèmia a moltes famílies del municipi.

L’Ajuntament va demanar pressupost a Suara Serveis SCCL, una cooperativa sense ànim de lucre que compta amb 40 anys d’experiència, i serà aquesta l’entitat l’encarregada de prestar el servei.

No cal cita prèvia per accedir al servei, però si necessiteu més informació podeu contactar amb l’Ajuntament (972552337) o directament amb Suara Serveis SCCL (infopalau@suara.coop).

A la Junta de Govern Local de 9 de març es va acordar contractar aquest servei d’abril a desembre per 3.761,55 euros (IVA inclòs).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.