Palau-saverdera, a la Setmana de l’Energia

Palau-saverdera és un dels municipis que ha programat activitats durant la Setmana de l’Energia, que se celebra a Catalunya entre el 19 i el 25 de juny.

Demà dissabte 17 de juny (16.30h / Espai Jove), es farà el joc per a nens i nenes ‘L’energia en un dia’ que té com a objectiu conscienciar els més petits sobre l’estalvi energètic en les accions quotidianes. Podeu veure aquí un vídeo sobre el desenvolupament del joc.

El cap de setmana que ve, a partir de divendres 23 de juny a les 16h, podreu visitar a la planta baixa de la biblioteca l’exposició ‘La biomassa forestal forestal i agrícola a Catalunya’, que explica què és i quins tipus de biomassa existeix per a l’aprofitament energètic. A més a més, es mostra l’evolució de les instal.lacions de biomassa en el nostre territori. És una mostra per a tots els públics.

La Setmana de l’Energia coincideix amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *