Sol·licitud de 370.036€ en subvencions

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha sol·licitat tres subvencions, per un import global de 370.036€, a la convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat pels anys 2020-2023.

En concret, l’Ajuntament ha sol·licitat subvenció pels tres projectes següents:

  • Ampliació de l’edifici dels vestidors del camp de futbol (sol·licitud de 64.695,05€)
  • Tancament de l’espai que queda a sota de la plaça de Can Lluent (sol·licitud de 55.340,95€)
  • Millores als carrers Rosselló i Ciutat (sol·licitud de 250.000€)

Ampliació de l’edifici dels vestidors del camp de futbol
L’actual edifici fa 80 metres quadrats i el projecte pel qual ara s’ha sol·licitat finançament preveu fer una ampliació de 60,5 metres quadrats pels dos costats del volum existent. Per un costat es preveu construir un magatzem de 10,5 metres quadrats i per l’altre costat, una sala d’activitats amb serveis adaptats per a discapacitats, de 50 metres quadrats.

Aquesta actuació, que l’Ajuntament preveu executar l’any que ve, si finalment rep el finançament que ara s’ha sol·licitat (64.695,05€), té un pressupost total de 71.843,39€.

Cal recordar que aquest projecte era la inversió més important prevista en els pressupostos d’aquest any, però en el ple del passat 25 de juliol es va aprovar una modificació de crèdit que la va deixar sense partida.

Podeu veure aquí la memòria valorada de l’actuació.

Millora de l’espai de can Lluent
L’actuació contempla el tancament de l’espai que queda a sota la plaça, amb l’objectiu que pugui ser utilitzat per les entitats del poble per fer-hi activitats, però també com a aparcament de vehicles de l’Ajuntament i magatzem municipal.

El projecte pel qual s’ha demanat una subvenció de 55.340,95€ té un pressupost de 81.444,24€ i la voluntat és poder-lo executar al 2023, si finalment arriba el finançament que ara s’ha sol·licitat.

Feu clic aquí si voleu veure la memòria valorada d’aquesta actuació.

Millora dels carrers Ciutat i Rosselló
En aquest cas, l’Ajuntament ha demanat finançament (250.000€) per a un projecte de 326.729,88€ que preveu, entre altres coses, pavimentar tot el carrer Ciutat (inclòs el tram que encara és de terra) i acabar d’obrir el carrer Rosselló, per tal de fer-lo arribar des del carrer Nou fins al carrer Quintans,  tal com està previst en el planejament. En tots dos casos es preveuen actuacions indispensables d’adequació dels serveis i recol·lecció d’aigües plujanes.

Si arriba la subvenció sol·licitada, l’Ajuntament podria executar aquesta actuació l’any 2021.

Feu clic aquí si voleu veure la memòria valorada d’aquesta actuació.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *