Ajudes per a llibres i material escolar

L’Ajuntament de Palau-saverdera dóna una ajuda de 60€ per a la compra de llibres de text a les famílies del poble que tinguin un fill estudiant secundària, segons es va aprovar a la Junta de Govern Local del passat 23 de juny.

Per poder beneficiar-vos de l’ajuda heu de complir els següents requisits:

  • Els alumnes han d’estar empadronats a Palau-saverdera.
  • Han d’estar matriculats en un centre públic o concertat de Roses o rodalies i estar cursant algun curs de l’ESO.
  • Heu de presentar el tiquet de compra i el resguard de l’ingrés efectuat en el cas que correspongui.

Teniu fins l’1 d’octubre per presentar la sol·licitud que trobareu fent clic aquí. Ho podeu fer de dues maneres:

  • Presencialment, a l’Ajuntament. De dilluns a divendres de 8h a 14h i també els dilluns a la tarda, de 16.30h a 19h. Recordeu que juntament amb la sol·licitud heu de presentar el tiquet de compra i el resguard de l’ingrés efectuat en el cas que correspongui.
  • Per internet, mitjançant una instància genèrica, a la qual accedireu fent clic aquí, on haureu d’adjuntar la sol·licitud complementada, el tiquet de compra i el resguard de l’ingrés efectuat en el cas que correspongui.

Diners també per a l’escola
Durant la mateixa sessió de Junta de Govern es va aprovar destinar 2.000€ en forma de subvenció per a l’escola Martí Inglés, que han de servir per ajudar a comprar entre 20 i 30 tauletes amb un teclat accessori perquè els aparells amb els quals compta actualment el centre ja tenen 10 anys i han quedat completament obsolets.

Ara fa pocs dies, a la sessió de Junta de Govern de 28 de maig, es va aprovar concedir una altra subvenció a l’escola Martí Inglès de 1.600€ per ampliar el fons de la biblioteca i comprar més material informàtic.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *