Aquest dijous torna l’Espai Jove

Aquest dijous 28 de gener tornarà a funcionar l’Espai Jove a la biblioteca, tot i que d’una manera diferent a la manera com funcionava habitualment.

De moment, i fins que la situació sanitària no millori, els responsables de l’empresa que es fa càrrec del servei estaran a la biblioteca tots els dijous a la tarda, de 18h a 20h, per donar informació als joves que puguin estar interessats en la proposta.

Respectant els límits d’aforament i les altres mesures de prevenció que dicten les autoritats sanitàries, els joves que assisteixin a aquestes sessions informatives i de presa de contacte inicials podran fer ús dels ordinadors de la sala.

Un cop el Procicat aixequi les restriccions que estan vigents actualment, els participants a l’Espai Jove es trobaran cada dissabte a la tarda a la biblioteca durant dues hores, de 18h a 20h.

Per coordinar aquesta nova etapa de l’Espai Jove, a la Junta de Govern local de 12 de gener, l’Ajuntament va acordar contractar aquest servei a l’empresa Ludis Lleure i Esport per 834,90€ fins el 31 de maig.

L’Espai Jove és un servei gratuït que està obert a nois i noies a partir de 14 anys. Si voleu participar-hi, només cal que us presenteu a les sessions de presa de contacte que es faran els dijous, o bé que truqueu al responsable de l’empresa contractada (654733783 / Isac).

Mentre siguin impossibles les trobades del dissabte a la tarda en un espai tancat com és la biblioteca, l’empresa dinamitzadora buscarà activitats que els joves podran fer a l’aire lliure.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.