Bruno Maydat, nou regidor de l’Ajuntament

Bruno Maydat i Malé

Bruno Maydat i Malé va prendre possessió ahir com a nou regidor de l’Ajuntament de Palau-saverdera, en substitució de Josep Maria Najes i Querol, que havia deixat el càrrec en el Ple que es va celebrar el passat 27 de juliol.

Maydat, que anava quart a la llista de Gent de Palau-Acord Municipal, just per darrera de Najes, passa a formar part de l’equip de govern i properament assumirà responsabilitat executiva en les àrees que li delegui l’alcaldia.

El nou regidor és diplomat en Ciències Empresarials, especialitzat en Turisme; i diplomat en Turisme; especialitzat en Gestió d’empreses. Podeu veure el seu currículum fent clic aquí.

En el mateix Ple que va celebrar-se ahir es va aprovar inicialment el pressupost que proposa l’equip de govern (Gent de Palau-Acord Municipal i Alternativa per Tothom) per a l’any que ve i que podeu consultar fent clic aquí.

També es va aprovar (feu clic aquí per veure el document detallat) la proposta de modificació d’Ordenances Fiscals per a l’any que ve. Hi ha canvis en les següents ordenances:

  • Ordenança Fiscal número 8: Taxa per a la realització d’activitats jurídic administratives de competència local.
  • Ordenança Fiscal número 9: Taxa per a la llicència d’obertura d’establiments, llicència, autorització, règim de comunicació i altres permisos municipals d’activitats.
  • Ordenança Fiscal número 10: Taxa de llicències urbanístiques.
  • Ordenança Fiscal número 11: Taxa de recollida d’escombraries.
  • Ordenança Fiscal número 17: Taxa per a la utilització privativa o per a l’aprofitament especial del domini públic.

La proposta de pressupostos i la de modificació d’ordenances fiscals es van aprovar amb els 5 vots a favor de l’equip de govern i les 3 abstencions dels regidors de PdCAT presents a la sala, que van manifestar que un cop estudiades a fons les propostes, presentaran al·legacions en el cas que ho considerin oportú.

Tots els grups polítics presents al Consistori van aprovar una moció de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.

Podeu veure aquí l’enregistrament íntegre en vídeo de la sessió. Trobareu aquí totes les propostes que es van tractar en el Ple.

Més informació sobre la mateixa sessió de Ple:

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *