Dilluns tapen les rases del voltant de Can Lluent

La Torre del Rellotge, sense cablejat elèctric.

El proper dilluns taparan les rases que ara estan obertes al voltant de Can Lluent, com a conseqüència de les obres de millora de la xarxa elèctrica que s’han completat aquesta setmana.

El dimarts 13 de març, el dimecres 14 i el dilluns 19 de març hi va haver talls de subministrament elèctric programats que van afectar molts veïns del poble per poder executar aquests treballs.

El operaris contractats per Endesa van connectar la xarxa elèctrica de pràcticament tota la part alta del poble a la nova estació transformadora que s’ha col·locat per sota de la nova plaça de Can Lluent. D’aquesta manera, ja ha quedat sense servei la torre transformadora que hi ha davant de la carnisseria i que, en una futura actuació, l’Ajuntament preveu enderrocar.

Amb la feina que s’ha fet fins ara, sumada als treballs que es van fer aquest estiu, ja s’ha aconseguit soterrar tots els cables elèctrics de la plaça Major.

En una data encara indefinida, quan es faci l’enderroc de l’estació transformadora que ara ha quedat en desús, s’aconseguirà una millora estètica del sector i, sobretot, de la Torre del Rellotge, antiga construcció medieval que formava part del castell del poble, que quedarà lliure de cablejat elèctric ─tal com ja és visible ara─ i sense cap volum elevat al costat que li faci competència.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *