No queden places pel grup de petits de l’esplai

Us volem comunicar que no queden places disponibles per participar en el grup de petits de l’Esplai (de 1r a 4t de Primària), que es fa tots els dissabtes al Centre Cívic.

Les mesures de seguretat vigents per prevenir l’expansió de la Covid19 obliguen a fer grups de sis persones com a màxim i ja s’ha assolit aquesta ràtio en el grup de petits.

Si el vostre fill/filla s’ha quedat fora i voleu que tingui accés al servei, l’haureu d’apuntar a la llista d’espera que s’ha habilitat temporalment.

L’Ajuntament està estudiant habilitar un grup addicional per a tots els nens i nenes que s’hagin apuntat a la llista d’espera, sempre i quan s’arribi al nombre de sis interessats.

Per apuntar-vos a la llista d’espera heu d’omplir el mateix formulari d’inscripció (que us podeu descarregar aquí) i fer-lo arribar a la regidora d’Afers socials i famílies, Gladys López (gladys.lopez@palau-saverdera.cat).

Us fem saber que sí que queden places disponibles pel grup de grans de l’Esplai (de 5è a 2n d’ESO) i que, si voleu que el vostre fill/a hi participi, heu d’omplir el mateix formulari que teniu enllaçat en el paràgraf anterior i fer-lo arribar a la regidora.

Per tal de ser més àgils en la presa de decisions, us demanem si us plau que feu arribar els formularis a la regidora responsable (gladys.lopez@palau-saverdera.cat) i no a Actiescola, en contra del que posa en el mateix document.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.