Nous tòtems d’informació turística

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha instal·lat aquesta setmana dos tòtems amb informació turística de grans dimensions i quatre vitrines amb portes a diferents punts del poble per penjar-hi informació municipal.

Els tòtems amb informació turística s’han col·locat a l’entrada del poble pel carrer Nou i a la zona d’aparcament que hi ha abans d’arribar a la Font de Dalt (aparcament de l’horta de can Bessonet). Són estructures de tres metres d’alçada que tenen informació sobre els itineraris a peu que es poden fer per la muntanya per una de les seves cares; i informació sobre llocs d’interès turístic i establiments comercials, per l’altra.

El disseny, fabricació i instal·lació d’aquests tòtems ha tingut un cost per a l’Ajuntament de 7.135,46€.

Les quatre vitrines on a partir d’ara es penjaran els cartells amb informació municipal s’han col·locat a l’Ajuntament, a l’edifici del dispensari, al Centre Cívic i a la Biblioteca. Aquestes vitrines han tingut un cost per a l’Ajuntament de 1.904,49€.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol facilitar informació turística als visitants i, a la vegada, vol endreçar una mica els espais on habitualment es pengen els cartells amb informació de les activitats que s’organitzen al poble.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.