Ple a l’Ajuntament: 11 d’abril (19h)

Aquesta és l’ordre del dia i les propostes que es tractaran durant la sessió extraordinària de Ple que es farà a l’Ajuntament de Palau-saverdera el dijous 11 d’abril de 2019 (19h):

1.- Proposta de l’alcaldia presidència, d’aprovació inicial de l’expedient de modificació de crèdits 2019-07.
2.- Proposta de l’alcaldia, d’aprovació de l’expedient de contractació de la concessió del servei de piscina municipal i explotació del bar-restaurant i la zona d’esbarjo, per procediment obert, tramitació ordinària, i adjudicació amb diversos criteris d’adjudicació.
3.- Proposta de l’alcaldia, d’aprovació d’un conveni per a la reversió de l’adjudicació a favor de l’Ajuntament de les finques registrals 3470 i 3471 acordada per Xaloc en l’expedient executiu núm. 156245 seguit contra Mas Isaac Properties SL.
4.- Proposta de l’alcaldia, de ratificació de l’acord de dissolució i liquidació del “Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques gironines” (CILMA).

Recordeu que el Ple queda gravat en vídeo i que podreu accedir a l’enregistrament íntegre de la sessió a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *