Treballs per evitar l’atropellament de rèptils i amfibis al rec del mas Oriol

Ja han començat les obres que tenen com a objectiu evitar atropellaments de rèptils i amfibis al nou vial de connexió entre la urbanització de Mas Bohera i la urbanització del Mas Isach.

A uns quants metres a cada costat del rec del Mas Oriol, s’hi han obert unes rases on hi anirà encabida una tanca que conduirà els animals cap al rec i, d’aquesta manera, passaran per sota del carrer.

A partir de les fotos aportades pel nostre veí, Salvador Sala, (veure la galeria), l’Ajuntament va constatar que aquest és un lloc de pas freqüent per a animals com la salamandra, el vidriol, les serps i els tritons i és per aquesta raó que hi ha volgut actuar.

La redacció de la memòria i del projecte es va encarregar a Medis Enginyeria Ambiental i Agroindustrial SLP per 5.324€ (iva inclòs) i l’execució dels treballs que ara s’estan fent té un cost de 25.668,53€ (iva inclòs).

Està fent les obres l’empresa Drim Medi Ambient SL, que va resultar adjudicatària mitjançant un decret d’alcaldia del passat 30 de setembre.

Per finançar l’actuació, l’Ajuntament compta amb una subvenció de 10.000€ de la Diputació de Girona i ha demanat una altra subvenció de 16.326,70€ a la Generalitat.

Feu clic aquí si voleu veure el detall de l’actuació que s’està fent.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.