Dilluns es tallarà l’avinguda Catalunya del Mas Isach i el carrer Ciutat

El proper dilluns 3 d’octubre quedarà tallada l’avinguda Catalunya, que dona accés al mas Isach, i el carrer Ciutat, que està situat a la part alta del nucli urbà.

L’avinguda Catalunya estarà tallada tant de temps com sigui necessari, com a conseqüència de les obres de construcció del tercer carril a la carretera Gi-610.

Mentre duri el tall de circulació, per entrar i sortir de la urbanització ho haureu de fer per l’entrada principal del poble i utilitzar l’avinguda mas Oriol.

Les obres de construcció d’un tercer carril a la Gi-610 les està executant el mateix promotor que està desenvolupant urbanísticament la part baixa de la urbanització.

Des de l’Ajuntament us agraïm la paciència mentre durin les obres i confiem que, un cop acabades, serà més segura l’entrada i la sortida de vehicles del mas Isach.

Per altra banda, el mateix dilluns es tallarà al trànsit el carrer Ciutat, com a conseqüència de les obres de reurbanització i pavimentació que s’hi estan executant.

L’Ajuntament ja s’ha posat en contacte amb els veïns d’aquest sector, de manera individual i mitjançant una llista de difusió per Whatsapp, per mirar de mantenir una comunicació fluïda mentre durin les obres.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.