Millora del drenatge d’aigües pluvials al Mas Isach

Fins el 19 d’agost està exposat al públic el projecte de millora del drenatge d’aigües pluvials a la urbanització del Mas Isach per tal que el pugueu examinar i presentar-hi al·legacions si ho considereu oportú.

El projecte, que té un pressupost d’execució de 214.702,19€ i que podeu consultar aquí és la segona inversió més important que preveu l’Ajuntament per a aquest any, per darrera de les actuacions als carrers Ciutat i Rosselló.

L’objectiu d’aquesta actuació és acabar amb les acumulacions d’aigua que es formen al Mas Isach, just després de les pluges.

La redacció del projecte que ara està exposat al públic es va adjudicar per 8.409,50€(IVA inclòs) a l’empresa ABM Serveis d’Enginyeria i Consulting SL, mitjançant acord de junta de govern local de 23 de novembre de 2020.

Podeu accedir aquí al decret 2021DECR000290, de 29 de juny de 2021, mitjançant el qual es va aprovar inicialment el projecte que ara està exposat al públic.

En aquests moments també està exposat al públic el projecte per instal·lar càmeres lectores de matrícules amb l’objectiu de millorar la seguretat ciutadana, que podeu consultar aquí.

Podeu consultar aquí el conjunt d’inversions previstes aquest any en el pressupost de l’Ajuntament.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.